Hirdetés

Jump Force - újabb szereplők csatlakoznak a Naruto sorozatból

|

További négy Naruto karaktert jelentettek be a fejlesztők a legfrissebb VJump magazinon keresztül.

Hirdetés

Nem meglepő, hogy a "nagy hármas" legnépszerűbb tagja még több karaktert kap a Jump Force felhozatalába. A négy most bejelentett karakterrel együtt már hatan képviselik a Naruto univerzumot.

Hirdetés

A legfrissebb V Jump még nem jelent meg, de voltak akik korán hozzá tudtak férni a lapszámhoz, és lefotózták az oldalakat. Így derült ki, hogy Uzumaki Boruto, Kakashi Hatake, Kaguya Ôtsutsuki és Gaara mind csatlakoznak a listához. Boruto egyébként Naruto fia, és az új sorozat főszereplője, Kaguya pedig az eredeti Naruto sztori főellensége volt. Kakashit és Gaarat talán senkinek nem kell bemutatni.

A Jump Force megjelenése 2019. február 15-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A játék PlayStation 4-es és Xbox One-os nyílt bétája ma indul, és az első alkalom délután 1-től délután 4-ig tart. A további időpontokat a hivatalos oldalon találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)