Hirdetés

Jump Force - lesz még egy kör nyílt béta

|

A négy tervezett menetből kettőt törölt a Bandai Namco, viszont cserébe később újra játszhatunk.

Hirdetés

Úgy volt, hogy a hétvégén összesen négyszer három órán át lehet majd játszani a Jump Force bétájával. Aztán kiderült, hogy a játék még annyira sem fut jól, amennyire a Bandai Namco remélte.

Hirdetés

Már az elejétől fogva elég durva hibák léptek fel, ezért az utolsó két kört törölte a kiadó. Ugyanakkor azt ígérte, lesz még alkalom a játék kipróbálására, ami már csak azért is logikus, mert jobb, ha a megjelenés előtt tesztelik, hogy valóban sikerült-e orvosolni a fellépő problémákat, mintha egész februárban nem lehetne multizni. Valószínűleg a teljes változatot már nem halasztják el, február 15-én kell megjelennie.

A Dragon Ball FighterZ bétája sem volt problémamentes, de ott is javították a hibákat a megjelenésig.

Ti játszottatok a Jump Force-szal? Mit tapasztaltatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)