Hirdetés

Jump Force - három napon át megy a nyílt béta

|

Csak szakaszosan játszhatunk, de összesen akár 12 órát.

Hirdetés

Már csak alig több mint egy hónap van hátra a Jump Force megjelenéséig. Február 15-én eshetünk egymásnak a legnépszerűbb mangák karaktereivel, viszont még januárban kipróbálhatjuk, milyen lesz az élmény.

Hirdetés

A nyílt bétateszt PlayStation 4-en és Xbox One-on lesz elérhető január 18-19-20-án, négy menetben. Az első kör január 18-án 13:00-kor indul és 16:00-ig tart, ezt január 19-én reggel 6:00-tól 9:00-ig követi a második, majd 17:00-tól 20:00-ig a harmadik, és végül január 20-án 21:00-tól éjfélig zajlik a negyedik. Tizenhét karakter közül választhatunk (őket az alábbi képen láthatjátok), illetve öt pályán (New York, Hong Kong, Namek, Matterhorn, Mexico) játszhatunk. Nyilván ahogy a bétáknál lenni szokott, most is online játszhatunk, a Bandai Namco a szervereket kívánja tesztelni.

Sajnos a PC-sek kimaradnak, remélhetőleg csak azért, mert a fejlesztők biztosak abban, hogy ott minden az első naptól simán fog menni. A konzolosok éljenek a lehetőséggel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)