Hirdetés

Jump Force - ezek a tartalmak érkeznek a következő hónapokban

|

A sok szép, új DLC karakter mellett rengeteg ingyenes újdonság is érkezik majd a Jump Force világába.

Hirdetés

A Bandai Namco bejelentette a Jump Force tartalmi fejlesztésének terveit a következő néhány hónapra. Lehet szeretni vagy utálni a játékot, de aki megvette, annak biztosan lesz mivel elütni az idejét. Az első tartalmi csomag már áprilisban befut, és teljesen ingyenes lesz.

Hirdetés

Megkapjuk a klánalapítás lehetőségét, jön egy Vertex nevű esemény, és rengeteg új avatár ruha is érkezik. Jövő hónapban még nem kapunk új karaktereket: az első fizetős DLC-re májusig kell várnunk, és egyébként 3 új karakter lesz benne, köztük a Yu-Gi-Oh! egyik főszereplője, Seto Kaiba. Ha mindez nem lenne még mindig elég, akkor itt a teljes megjelenési ütemezési lista:

Május

Ingyenes frissítés:
- Online Link küldetések
- Raid Boss esemény
- Új aréna: World Tournament Stage

Fizetős DLC:
- Seto Kaiba és két másik karakter
- Avatár tárgyak

Június

Ingyenes frissítés:
- Aréna esemény
- Avatár tárgyak

Július

Ingyenes frissítés:
- Verseny esemény
- Avatár tárgyak

Augusztus:

Ingyenes frissítés:
- Avatár tárgyak
- Új aréna: Valley of the End

Fizetős DLC
- Három új karakter
- Avatár tárgyak

A harcosokat külön csomagonként is meg lehet majd vásárolni, de a szezonbérlet garantálja, hogy mindet megkapjuk azonnal, megjelenés után.

Ha pedig többet akartok tudni a játék karaktereinek világáról, akkor nézzétek meg magyarázó videónkat, vérrel-verejtékkel kapartunk össze minden infót a szereplőkről:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)