Hirdetés

Jump Force - trailert kapott All Might, bemutatkoztak a DLC-karakterek

|

A Bleach, a My Hero Academia, a Naruto, a One Piece és a Dragon Ball Z szereplőivel bővül a felhozatal.

Hirdetés

Bár a Bandai Namco verekedős játékában a legnépszerűbb anime karakterekkel bunyózhattunk, azért sok olyan harcos kimaradt a Jump Force alapfelhozatalából, akiket a játékosok és a manga, valamint anime rajongók igencsak hiányoltak. A kiadó DLC-kben tervezi pótolni a kimaradó kedvencek egy részét. 

Hirdetés

A kiadó bejelentésének értelmében a következő hónapok során olyan nevekkel bővül a kínálat a Character Pass részeként, mint Seto Kaiba (Yu-Gio-Oh!), Biscuit Krueger (Hunter x Hunter), Majin Buu (Dragon Ball Z), Uchiha Madara (Naruto), Trafalgar D. Water Law (One Piece), Hitsugaya Tōshirō (Bleach), Grimmjow Jaegerjaquez (Bleach), Katsuki Bakugo (My Hero Academia) és All Might (My Hero Academia). Ezek közül utóbbi fog először csatlakozni a már meglévőkhöz, All Might érkezése májusban várható és már saját kedvcsinálót is kapott a hős: 

Ti melyik karaktert várjátok a leginkább a fentiek közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)