Hirdetés

Jump Force - nem fog az összes játékbeli karakter harcba szállni

|

Lehet, hogy többen is fontosak lesznek a történet szempontjából, de ahhoz nem feltétlenül kell majd bunyózniuk.

Hirdetés

Nagy meglepetés volt a Jump Force E3-as leleplezése. A bemutató után mi is csak kerestük a jelzőket a Bandai Namco verekedős anime-crossoverére, és reméljük, hogy minél előbb debütál a játék.

Hirdetés

Koji Nakajima, a Bandai Namco producere egy Game Informernek adott interjúban beszélt kicsit a Jump Force-ról, és elmondta, hogy ne számítsunk arra, hogy minden karakter beáll verekedni. Nem mindenki alkalmas a bunyóra, de ettől függetlenül még jelentős szerepük lesz a játék története során. Elmondta, hogy nem könnyű feladat a sok univerzumot egybeszőni, nem is beszélve az olyan szereplőkről, akik a saját világukban sem ahhoz szoktak, hogy folyamatosan verekedjenek.

Konkrét neveket nem említett, de a kijelentés vonatkozhat például a Deah Note-ból ismert Light Yagami és Ryuk párosára, akik az E3-as trailer végén feltűntek a videóban, viszont harc közben nem láttuk őket.

A Jump Force valamikor 2019-ben érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Szerintetek kik lesznek azok a karakterek, akik bekerülnek a játékba, de csak a sztoriban kapnak szerepet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)