Hirdetés

Jump Force - a Yu Yu Hakusho sem marad ki

|

De nem csak ezt, hanem a Hunter X Hunter két karakterét is felvonultatja az új trailer.

Hirdetés

Meglepő módon a Bandai Namco továbbra sem a Yu-Gi-Oh! főszereplőjét mutatta meg videóban (holott képeket már kapott), hanem egy vadonatúj karakterre fókuszált: a Yu Yu Hakusho rajongók pedig nagyon fognak örülni ennek. 

Hirdetés

A kiadó bejelentette, hogy a Yu Yu Hakusho két karaktere, Yusuke Urameshi és Toguro is benne lesznek a Jump Force felhozatalában, de rajtuk kívül két új arcot köszönthetünk a Hunter X Hunterből is: ők Kirua és Kurapika (Gont és Hisokát beválogatták már korábban). 

Emellett jött egy második trailer is, amely a sztori kedvéért létrehozott karakterekre összpontosít, amelyek a legendás Akira Toriyama (Dragon Ball) elképzelésében valósulhattak meg: 

A Jump Force 2019 elején jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)