Hirdetés

Jump Force - új képeken pózol Yugi

|

Nemrég kiderült, hogy a Yu-Gi-Oh! főszereplője is benne lesz a Bandai Namco verekedős játékának felhozatalában, most pedig több fotón is megcsodálhatjuk.

Hirdetés

A Bandai Namco a Jump Force képében hozza el az anime- és mangarajongók mennyországát, hiszen a játék kínálatában többek között helyet kaptak a Bleach, a Death Note, a Dragon Ball, a Naruto és a One Piece szériák karakterei is. A készítők folyamatosan leplezik le az új neveket, pár napja például a Yu-Gi-Oh! főhősével, Yugi Mutóval bővült a felhozatal. 

Hirdetés

Yugi nyilvánvalóan nem puszta ököllel fog a többieknek esni és a kártyáit sem használja majd afféle szegény ember dobócsillagjaként, viszont úgy harcol, ahogyan csakis ő tud: megidézi a lapjain lévő szörnyeket. Reménykedtünk benne, hogy a kiadó már a karakter bemutatótrailerével áll elő, viszont egyelőre be kell érnünk pár ropogós képkockával, amin Yugit láthatjuk akció közben (és nem hiányozhat a látnivalók közül kedvenc kártyája, a Sötét Varázsló sem). 

A Bandai Namco posztjából egyúttal az is kiderül, hogy Yugi nem csupán szörny-, de varázslapokat is fog használni a harcok során. 

A Jump Force valamikor 2019-ben jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)