Hirdetés

Jumpgate Evolution - A felszállás elmarad

|

A Codemastres szeretné, ha új sci-fi MMO-ja hibátlan lenne, ezért szerelgetik még egy darabig

Hirdetés

Úgy látszik ma ilyen késés bejelentős nap van. A következő áldozat a Codemasters által hegesztett Jumpgate Evolution. A sci-fi környezetben játszódó MMO sajnos késik, de hog mennyit, azt nem közölte a kiadó.

A Jumpgate Evolution nagyratörő projekt. Az EVE online reménybeli konkurense nem csak új űrhajókat ad nekünk. Az eredeti Jumpgate felújított változata nagyon profi MMO kíván lenni. Három faj közül választhatunk magunknak avatart, úgymint Solarian, Quantar, vagy Octavius. A frakciók természetesen nem képesek békés együttélésre, így bízton számíthatunk hatalmas PVP csatákra is. Aki viszont nem igazi vérpistike, nyugodtan kereskedhet, bányászgathat, kocsmázhat, a védett zónákban. A játékosok mellett a számítógép irányította karakterek is fontos szerepet játszanak majd. A Codemasters állítása szerint sosem látott MI segíti a pixelfigurákat, hogy teljesen élethűen viselkedjenek. Egy MMO-ban mondjuk nem ez a legfontosabb, de az igyekezet mindenképpen dicséretes. A Jumpgate Evolution elméletileg júniusban érkezett volna, de sajnos úgy néz ki, egy darabig még várnunk kell.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)