Hirdetés

Június első felében újabb izgalmas játékokkal bővül az Xbox Game Pass

|

A szolgáltatásból távozó címek között is vannak gyöngyszemek, érdemes mielőbb pótolni.

Hirdetés

A Knockout City mellett olyan ismert játékokkal bővült májusban a Microsoft népszerű szolgáltatása, mint a Plants vs. Zombies: Battle For Neighborville, a SnowRunner, a ManEater és a Conan Exiles, de az Xbox Game Pass júniusban sem lassít a tempón, sőt. A közlemény szerint a június 13-ra betervezett Xbox/Bethesda E3-as bemutató során további Game Pass hírekre is számíthatunk, de ne aggódjatok, az addig hátralévő időben is lesz mivel eltölteni a szabadidőt. 

Hirdetés

A következő játékok válnak elérhetővé június első felében, amelyek közül a The Wild at Heart PC-s és konzolos változata májusban már bekerült, most pedig egy újabb eszközön lesz játszható: 

Június 1.

  • The Wild at Heart (Cloud)

Június 3. 

  • For Honor (Cloud, konzol)

Június 8.

  • Backbone (PC)

Június 10.

  • Darkest Dungeon (Cloud, konzol, PC)

Természetesen ahogyan szinte minden frissítéskor, úgy most is el kell búcsúznunk néhány játéktól, szerencsére a kikerülésükig van időtök a pótlásukra.

Június 15-én az Ace Combat 7: Skies Unknown (konzol), a Night Call (cloud, konzol, PC), a West of Dead (cloud, konzol, PC), a Wizard of Legend (cloud, konzol, PC) és az Observation (cloud, konzol, PC) távoznak a szolgáltatásból. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)