Hirdetés

Júniusban érkezik az inFamous

|

Egy kicsit késik az inFamous, de cserébe demót kapunk hamarosan.

Hirdetés

Az inFamous az idei év egyik igen jó PS3 címének tűnik. Aki nem hiszi, az olvassa el az előzetesünket, vagy tekintse meg a videókat a tv.gamestar.hu oldalon. Amikor az inFamous előzetest gyártottuk, még úgy volt, hogy már májusban belevethetjük magunkat a kalandokba, de sajnos egy kis késést eszközöltek a fejlesztők. Az új megjelenési időpont tehát június, de cserébe kapunk egy demót, méghozzá hamarosan. Pontos megjelenési dátumot nem tudunk a demóval kapcsoltban sem sajnos, de a Sucker Punch producere - Greg Phillips - szerint, semmiképpen nem kell sokáig várnunk. Érdekes adalék lehet még a tény, hogy júniusban indul útjára a játék egyik nagy riválisa, a Prototype, amit a Radical Entertainement fejleszt. Erről a játékról is írtunk már előzetest, így aki elolvassa mindkettőt, az vadul kommentelhet itt, alant, az inFamous VS. Prorotype háborúval kapcsolatban. Alant néhány trailer, hátha valaki lusta olvasni.

Infamous - I am scared trailer

infamous_trailer.jpg
 
 
prototype_trailer.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)