Hirdetés

Júniusban érkezik Lara Croft

|

A Tomb Raider: Legends sikere után sejthető volt, hogy az Eidos Interactive idén sem hagy minket Lara Croft nélkül játszadozni.

Hirdetés

A 2007-es évre tervezett Lara Croft Tomb Raider: Anniversary megjelenéséről eddig nem sokat tudtunk, ám a kiadó végre pontosított a dátumon és június ötödikét jelölte meg a premier napjának az amerikai kontinensen. A siker valószínűleg ismét garantált lesz, hisz a Crystal Dynamics a legutóbbi rész grafikus motorjával alkotja meg az új epizódot, ami a születésnapi apropó révén (ugyanis 10 éve jelent meg az első Tomb Raider játék) nem szimplán új történetet és új rejtvényeket ígér, hanem az első részek jó pár elemét is átültetik majd belé. A készítők szerint az első rész nagyon sok inspirációt nyújtott a fejlesztés során, aminek hála új élményeket kínál majd az első részek és az újabb epizódok rajongóinak egyaránt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)