Hirdetés

Júniusban jön Colin McRae?!

|

A Codemasters belső köreiből kiszivárgott pletykák szerint hamarabb találkozhatunk majd a boltokban a Colin McRae nevével fémjelzett rally programmal, mint azt vártuk.

Hirdetés

A Colin McRae Dirt az új grafikus motornak hála elképesztően jól néz ki és a fejlesztők megesküsznek arra, hogy ez lesz minden idők legjobb rally programja. Persze a megjelenéstől távol könnyű ilyen ígéreteket tenni, ám úgy tűnik júniusban már számon kérhetjük majd ezt a készítőkön, mivel egyes pletykák júniusi megjelenésről szólnak, amit egyre többen erősítenek meg. A program nem csak szimpla rally futamokat tartalmaz majd, hanem különféle versenyágakat is belepakolnak, így akár egy sivatagban is terepezhetünk, ha úgy tartja kedvünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)