Hirdetés

Júniusban leplezi le a PlayStation 5 játékait a Sony?

|

Ha minden igaz, egy rakás PlayStation 5-ös játékot megismerhetünk nagyjából két hét múlva.

Hirdetés

A két nagy rivális közül egyelőre az Xbox kommunikál lelkesebben, de ez teljesen érthető, miután jelentős hátrányba került a jelenlegi generációban. Pár nappal ezelőtt, az Inside Xbox keretében láthattunk néhány Xbox Series X-re készülő játékot, de a Sony felhozatalának bemutatójára még várnunk kell egy keveset.

Hirdetés

A Venture Beat újságírója, Jeff Grubb azt állította a napokban, hogy június 4-én "egy rakás" PlayStation játék bejelentésére lehet számítani, de ennél többet ő sem közölt. Valószínűleg ekkor tartja majd a Sony a nagy PlayStation 5-ös bemutatót, amikor talán a konzolt is megvillantja a kezdőkínálat leleplezése mellett. 

Grubb listáján szerepel még egy "Mel Gibson picture" elem is június 2-ai dátummal, ami egy Mad Max-témájú leleplezésre utalhat. A június 10-ei "Xboxing Day" lehet az a nap, amikor a Microsoft az Xbox Series X szoftveres újításairól beszél, valamikor júliusban pedig az Xbox Game Studios első XSX-es játékairól lesz szó.

Akárhogy is, érdemes minden délután figyelni a híreket, mert most mindenki bejelentgetős kedvében van: jövő hét kedden például a Mafia: Trilogy leleplezésére kerül sor, és egyáltalán nem biztos, hogy ez lesz a hét egyetlen fontos eseménye.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)