Hirdetés

Egy új Jurassic World videojáték is készül

|

Nem csak a Jurassic World: Dominion filmre érdemes várniuk a rajongóknak, lehet, hogy hamarosan őslények bőrébe bújhatunk?

Hirdetés

2021-ben érkezik a következő Jurassic World film, amelyben várhatóan visszatérnek az első rész sztárjai is, addig viszont be kell érniük a rajongóknak a Frontier Developments játékával, a Jurassic World Evolutionnel, amelyben saját dinóparkot építhetnek. Úgy tűnik azonban, hogy készül egy másik videojáték is, amelyben az őslények kapják a főszerepet. 

Hirdetés

A Jurassic Outpost jelentése szerint ugyanis a Universal Pictures április 14-én levédette a Jurassic World Aftermath nevet különböző videojátékos kategóriákban, így a titokzatos projekt megjelenhet PC-re, konzolokra, mobilokra, sőt VR-eszközökre is. Emellett bejegyeztették a JurassicWorldAftermath.com domaint is, szóval meglehetősen egyértelmű a szándék. 

Bár egyelőre fogalmunk sincs, hogy az Aftermath pontosan mit takarhat, nem kizárt, hogy ez egy új és továbbfejlesztett verziója lehet annak a tervnek, amelyet még évekkel korábban Jurassic World Survivor névre keresztelve szeretett volna összehozni a Cryptic Studios Seattle, amely azóta már lehúzta a rolót.

Ez egy nyitott világú túlélőjátéknak készült, amelyben a játékosok együtt harcoltak volna a dinókkal. Persze az is megeshet, hogy a Dominion kísérőjátékáról van szó, amely a Bukott birodalom következményeit mutatja be, de inkább várjuk meg a hivatalos bejelentést. Csak tudjatok róla, hogy készül ilyen is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)