Hirdetés

Jurassic World: Evolution - hatalmas frissítés jön ma

|

Az 1.4-es update miatt mindenképp érdemes lesz újra elővenni a játékot.

Hirdetés

A Frontier Developments korábban már részletezte, milyen tartalmakkal tervezi jobbá tenni a Jurassic World: Evolutiont, de azóta bővítette még egy kicsivel a csomagot.

Hirdetés

A PC-re és Xbox One-ra ma, PS4-re kicsit később megjelenő 1.4-es frissítéssel érkezik a challenge mód, melyben Isla Nublaron próbálhatunk korlátozott mennyiségű pénzzel, új feltételek, nehezítések mellett boldogulni. Aki sikerrel veszi a kihívást, exkluzív skineket szerezhet. Az Isla Nublar korábbi, korlátok nélküli változatán beállíthatjuk, hogy örökké éljenek a dinók, változtathatunk a nehézségen, illetve hogy mire kelljen odafigyelnünk. Új kameranézetek, szerződések érkeznek, meg lehet szakítani a kutatásokat és a keltetést, illetve ha minden szigetnél elérjük az öt csillagot, állíthatjuk a napszakot. A Ceratosaurus és a Tyrannosaurus Rex, magasságát a felhasználói visszajelzések alapján csökkentették, a Spinosaurusét és a Gigantosaurusét növelték.

Egyébként aki akar, már koreaiul és olaszul is játszhat. Várjuk, mivel bővíti még a csapat a játékot, van helye a fejlődésnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)