Hirdetés

Jurassic World Evolution - új módot és számos változást hoz a következő frissítés

|

Két hét múlva érkezik az 1.4, és számos okot ad arra, hogy miért nézzen vissza a játékba, aki esetleg korábban félretette.

Hirdetés

Nem volt egy rossz játék a Jurassic World Evolution, de elég hamar bele lehetett unni. Szerencsére a Frontier nem áll meg az alapcsomagnál. 

Hirdetés

Szeptember 13-án jelenik meg az 1.4-es frissítés, melynek újdonságairól a napokban az alább visszanézhető livestreamben beszéltek a fejlesztők. A legnagyobb dolog a Challenge mód: ebben korlátozott mennyiségű pénzzel, négy nehézségi fokozaton építhetünk az Isla Nublaron. Emellett pénzbe fog kerülni, ha lemondunk egy megbízást, jönnek új skinek, beállíthatjuk, hogy ne haljanak meg a dinók öregségben, és azt is, hogy mekkora bevételünk legyen. Kapunk új típusú megbízásokat, kamerákat, bevilágításokat, és állítanak a dinoszauruszok méretein.

Mi tehetné még jobbá a játékot szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)