Hirdetés

Jurassic World Evolution - ilyen lesz dínókkal dolgozni.

|

Nem lesz könnyű dolga annak, aki dínó parkot akar üzemeltetni, úgyhogy jobb, ha már most elkezdtek készülni.

Hirdetés

Már csak egy hét van hátra a Jurassic World Evolution rajtjáig, az Elite: Dangeroust is jegyző Frontier Development pedig elérkezettnek látta az időt, hogy felkészítsenek minket a nehezére.

Hirdetés

A fejlesztői naplóból kiderül, hogy először is össze kell majd gyűjtenünk a megfelelő genomot, hogy laboratóriumi körülmények közt megszülessenek a kis dínók, a nehez azonban csak itt kezdődik. Nemcsak olyan alapvető szükségleteketkell kielégítenünk, mint a dínók étvágya vagy szomjúsága, de lehetőséget kell teremtenünk a ragadozóknak a vadászatra is. Ha pedig esetleg átszakítanák a kerítést, jobb, ha azonnal elkapjuk őket, mielőtt bárkinek baja esne.

A Jurassic World Evolution június 12-én jelenik meg. Ti adtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)