Hirdetés

A Jurassic World Evolution visszavisz minket az eredeti Jurassic Parkba

|

Még idén megkapjuk a vadonatúj Jurassic World Evolution kiegészítést, ami tökéletes lesz egy kis nosztalgiázáshoz.

Hirdetés

Viszonylag korrektre sikeredett a 2018-ban megjelent Jurassic World Evolution, ami remek szórakozást nyújthat a vérbeli dínórajongóknak. A Frontier Developments több DLC-t is kiadott az elmúlt hónapok során, de még idén fogunk kapni egyet, amelyet valószínűleg nagy örömmel fogadnak majd a játékosok.

Hirdetés

A Return to Jurassic Park lesz a játék soron következő DLC-je, amiben bizony visszanézünk az eredeti parkba. Az 1993-as film eseményeit követően nincs túl jó állapotban a hely, így ránk vár a feladat, hogy visszaszerezzük azt a dínók karmai közül, és újraépítsük az ikonikus épületeket. Ebben segít nekünk Dr. Alan Grant, Dr. Ellie Sattler, illetve Dr. Ian Malcolm, akiket ráadásul az eredeti színészek szólaltatnak majd meg, tehát elég autentikus élményben lesz részünk.

A csomag december 10-én érkezik meg a játékhoz, kedvcsinálóként pedig erősen ajánlott megnézni a hozzá kiadott trailert.

Ti beruháztok majd rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)