Hirdetés

Jurassic World Evolution - hamarosan érkezik a legújabb kiegészítőcsomag

|

A Secrets of Dr. Wu DLC-hez egy hangulatos trailert is publikáltak, minden dinószelídítőnek melegen ajánlott.

Hirdetés

Tovább bővül a Jurassic World Evolution világa, a fejlesztők a javítások után ezúttal egy teljesen új kiegészítőcsomaggal lepik meg a játékosokat.

Hirdetés

A Frontier Developments hivatalosan bejelentette, hogy nem egész két hét múlva, november 20-tól lesz megvásárolható a Secrets of Dr. Wu című csomag. A DLC egy új történettel is bővíti az alapjátékot, ennek főszereplőjét, Dr. Henry Wut BD Wong alakítja. A kampány missziókon kívül persze új helyszíneket, dinoszauruszokat és kihívásokat is kapunk a 15 dolláros (kb. 4200 forintos) kiegészítővel. 

A Jurassic World Evulution: Secrets of Dr. Wu elérhető lesz PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)