Hirdetés

Jurassic World Evolution - nézd meg a parkod lakóit

|

Egy új, látványos traileren nézhetjük meg a Jurassic World Evolution dinoszauruszait.

Hirdetés

Már készül a Jurassic World folytatása, viszont a film mellett egy új játékadaptáció is készül már egy ideje, Jurassic World Evolution címmel.

Hirdetés

A Frontier játékában egy saját parkot kell majd megépítenünk és üzemeltetnünk, ahol aztán kedvünkre tenyészthetünk ki mindenféle új fajokat és építhetünk látványosságokat a látogatóknak.

Most egy új videó látott napvilágot, ami a játék engine-jével készült és ez alapján elég látványosnak néz ki, szóval akik szeretik a menedzselős játékokat, azoknak érdemes szemmel tartani a címet.

A trailerből az is kiderül, hogy a Jurassic World Evolution megjelenése 2018 nyarán várható, egyelőre pontosabb időpontot nem tudni. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)