Hirdetés

Just Cause 2 - a LOST szigete és a cápauszony

|

Az Avalanche valószínűleg minden LOST rajongó szívébe belopja magát, akikében eddig nem volt helye.

Hirdetés

A Just Cause 2 szigetcsoportja, Panau elég nagy ahhoz, hogy az Avalanche elrejtsen rajta különböző vicces dolgokat. Ha sziget, akkor LOST, és ha LOST, akkor sok-sok filmes utalás.

A játék helyszínének észak-nyugati csücskében található egy nem is olyan kis sziget, melynek légterébe érve fura dolgot tapasztalhat a játékos: A repülő, amin utazott, felrobbant, és le fog zuhanni, azonban helikopterrel lehet repkedni a szigeten. Ha szerencsénk van, a tengerpartra érkezünk, ahol egy üzenet fogad minket: SEARCH, azaz keress. Kicsit kell csak keresgélnük, és egy utasszállító repülő roncsaira bukkanunk... csak nem az Oceanic 815? Leértünk a szigetre: úristen, máris esik? Bizony, az ég beborult, az eső eleredt. Beljebb érve a dzsungelbe két dolog fogad: egyrészt furcsa, csattogó hangok, másrészt ha jó helyen keresgélünk, egy bunker, avagy a híres-neves HATCH, ahogy a LOST rajongók bizonyára ismerik. A sziget nem lakatlan, ám az, ahogy a katonák (csak a fíling kedvéért, nevezzük őket Többieknek) védik, az is érdekes. A part kész háborús övezetnek néz ki, mindenhol géppuskaállásokkal. Lejjebb megtekinthettek pár videót a jelenségekről, valamint az egyik tóban található önjáró cápauszonyról. Just Cause 2 +1 pont.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)