Hirdetés

Just Cause 2 - a Te neved is benne lehet!

|

Az Eidos nyereményjátékában öt szerencsés emberke nevét kapják meg a Just Cause 2 ezredesei.

Hirdetés

Mint arról korábban beszámoltunk, a Just Cause 2 honlapját fellőtték, s az Eidos egyből egy nyereményjátékkal állt elő, melyben az ég világon semmit nem kell megmozgatnunk az ujjainkon kívül. Aki esetleg abban is elfáradna, hát az magára vessen.

Igazából nem is annyira nyereményjáték ez, mint mondjuk ha egy példányt nyernénk a játékból, ez annál mérföldekkel királyabb. A legkevesebb erőfeszítéssel legendássá tehetjük nevünket, hiszen miután megadtuk az adatainkat a Just Cause 2 honlapjának nyereményjátékos részlegén, máris részt veszünk egy sorsoláson, melynek eredményeképp öt szerencsés kiválasztott a nevét adja azoknak az ezredeseknek, akikkel Rico útközben összefut. Sajnos azonban külföldi barátaink bajban vannak a nevek kiejtésével, így ha nem az Egyesült Királyságban, Németországban, Franciaországban vagy Olaszországban élünk, nem vehetünk részt a sorsoláson. Pedig az ex-Eidos Hungary srácai biztos segítenének külföldi kollégáiknak. Azért meghallgattam volna, hogy az én nevemet hogy ejtik ki a Dél-amerikai szinkronszínészek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)