Hirdetés

Just Cause 2 - Black Market DLC-k érkeznek

|

A Square Enix bejelentette a Just Cause 2-höz érkező két új letölthető tartalmat, és azok megjelenési dátumát.

Hirdetés

A Just Cause 2-höz már érkezett egy ingyenes DLC, egy rendkívül igényes rózsaszín fagyiskocsi személyében, most pedig jöhetnek a fizetősek.

Elsőként a légi akciózások kedvelői kapják meg adagjukat a Black Market Aerial Pack személyében április 29-én, amely a következőket tartalmazza:

- F-33 Dragon Fly Jet Fighter: egy sokoldalú támadó repülőgép, dupla rakétakilővővel és négy mini-gunnal
- Multi-lock Missile Launcher: lézer által vezérelt célkövető rakéta, amely akár négy célpontot is képes bemérni, és elpusztítani
- Parachute Dual Thrusters: a Rico névjegyévé vált ejtőernyő továbbfejlesztése, melyet két hajtóművel szereltek fel, így az egyik legfürgébb és legerősebb harcieszközzé változtatva (erre mondjuk külön kíváncsi vagyok)

Aztán aki inkább a robbantásokért van oda, annak ajánljuk a május 25-én megjelenő Black Market Boom Pack-ot, melyben a következő három fegyver szerepel:
- Quad Rocket Launcher: félig shotgun, félig rakétavető, tökéletes mészárlás
- Cluster Bomb Launcher: a gránátvető továbbfejlesztése, mellyel egyszerre több gránátot is ellőhetünk
- Air Propulsion Gun: egy gáz által hajtott robbantóeszköz, amivel a járműveket és a katonákat könnyedén küldhetjük a levegőbe.

A Just Cause 2 két új DLC-je egyaránt 1.99 euróba, vagy 160 Microsoft Pontba kerül, és Steamen, PSN-en és Xbox Live-on lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)