Hirdetés

Just Cause 2 - megérkezett a Black Market Boom Pack

|

A Just Cause 2 második Black Market DLC-je az önfeledt robbantások szerelmeseinek készült. Két euróért hazavihetjük.

Hirdetés

A Square Enix kiadta a Just Cause 2 Black Market néven futó fizetős „DLC sorozatának" második tagját, a Black Market Boom Pack-et. Míg az április végén megjelent Black Market Aerial Pack légi járművei és más jópofaságai a légi mutatványokért, és a levegőből mészárlásért lelkesedőknek kedveztek, addig az új csomag a földi akciózást és robbantgatást színesíti három vadonatúj fegyverrel. Nézzük, milyen szerszámokkal boríthatjuk lángba Panau szigetét!

A Quad Rocket Launcher egy rakétavető és egy shotgun házasításából született, a Cluster Bomb Launcher egy spéci gránátvető, ami egyszerre több gránátot is képes kilőni (no, de hány célpontra?), az Air Propulsion Gun pedig egy igen kedves gáztöltésű robbantóeszköz. Gyanítom, hogy ez utóbbival lehet majd a leglátványosabb és - ha a Just Cause 2-ről van szó - leglehetetlenebb attrakciókat elkövetni...

A Black Market Boom Pack PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra is beszerezhető, ám „black market" ide vagy oda: nincs ingyen a móka. Steam-en 1,99 €-t, Xbox Live-on 160 MS pontot, PSN-en pedig 1,99 $-t kell leszurkolni érte. 2 euró egy finom kis robbantgatásért: megfontolandó ajánlat...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)