Hirdetés

Just Cause 2 multiplayer - sapka meg kocsi legyen

|

A Just Cause 2 Multiplayer mod eddig sem volt egyszerű, most viszont érkezik az új frissítés, ami repülő bálnákat, vízen járó autókat és sapkákat hoz. SAPKÁKAT.

Hirdetés

Valljuk be: a Just Cause 2 Multiplayer mod az egyik legjobb dolog, ami mostanában a PC-s társadalommal történt.

Semmihez nem fogható élmény Panau hatalmas szigetén vadászni más Ricókra, de a 0.1.4-es patch sokkal többet ad, mint amire valaha vágytunk. Először is jönnek a földrengések, amik felpörgetik egy kicsit a játszmákat, aztán ott vannak a vízen járó autók, illetve a hőkövető rakéták. És mi a legjobb? A sapkák. Mert bizony lesznek sapkák, kalapok, turbánok, sisakok, minden, amit egy ember fején el tudtok képzelni. Egyébként magunkat és más dolgokat is elteleportálhatunk, vagy valós időben változtathatjuk meg járműveink színét. Aki ki szeretné próbálni, a Steamben a Betas fület kell keresnie, vagy megvárni a teljes verzió megjelenését. Ja, majdnem kihagytuk: minden egymáshoz tapasztható, így akár bálnának álcázott repülőket is alkothatunk. Ezek után mit várhatunk a 0.1.5-től?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)