Hirdetés

Just Cause 2 - Nem lesz többjátékos mód

|

Rico Rodriguez, a macsó ügynök második alkalommal tér vissza, hogy szétrúgja pár diktátor fenekét.

Hirdetés

A svéd Avalanche Studios még 2006-ban dobta piacra Rico Rodriquez első kalandját, mely egy teljesen egyedi, friss ötletekkel nyakon öntött koncepcióval rendelkező akciójáték volt. Hatalmas szabadsága volt a játékosnak, egzotikus helyszínek sokaságán keresztül kellett átverekednünk magunkat és még karakterünk is elég egyedire sikeredett. Ennek ellenére elég szegényes eladásokat produkált a játék, amit leginkább az idegesítő hibáknak és az elbaltálzott játékmenetnek a számlájára írhattuk.

just.jpg

Éppen ezért nem túl meglepő, hogy az Avalanche Studios vezető dizájnere, Peter Johansson úgy nyilatkozott az Eurogamernek, hogy nem tervezik a többjátékos módot a folytatásba implementálni. Minden erejükkel az egyjátékos kampányra fókuszálnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)