Hirdetés

Just Cause 2 - Nincs multiplayer

|

Nincs és a tervekben sem szerepel a Just Cause 2 multiplayere

Hirdetés

Már a tekintélyes adatokkal büszkélkedő Just Cause 2 demóból is levehető volt (nem is beszélve a teljesről), hogy egy kiváló sandbox akciójátékkal van dolgunk. Igaz, valami azért még hiányzik belőle.

A többnyire képtelenségnek látszó, ugyanakkor látványos és élvezetes jelenetek tömkelegében néha átvillan az ember agyán, hogy milyen jó lenne mondjuk egy haverral tenni ugyanezt. Magnus Nedfors rendező azonban nagyon büszke arra, hogy ízig-vérig singleplayer játékot sikerült kihozni a Just Cause 2-ből, s hogy több ötlet is van valamiféle multira, de az még nem most lesz kipróbálható. Nedfors elmondta, hogy a számos készülő Just Cause 2 DLC-k egyike sem fog utólag többjátékost támogatást adni a játéknak, s hogy a multiplayer majdan egy teljesen más, jövőbeli Just Cause verzióban köszön majd vissza ránk. Hogy nem került multi a játékba azzal magyarázta, hogy emiatt korlátokat kellett volna felállítaniuk, amit nem tartottak egy jó ötletnek. Lehet igazuk volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)