Hirdetés

Just Cause 2 - Panau trailer

|

A megjelenés sajnos még odébb, de az alábbi trailer megtekintése után, a Just Cause 2 igencsak várós stuff lett.

Hirdetés

Az Avalanche Studios ezúttal nagyon odafigyel az ígéretek szerint. A Just Cause anno nem lett éppen siker, annak ellenére, hogy az alapötlet jó volt. A kivitelezés sajnos csak az erős közepes kategóriában indult, és ez rányomta bélyegét az egész játékra.

Nem így lesz a Just Cause 2 esetében. Igaz a trailerekkel lehet simán vakítani, de a grafika jól néz ki, az akció pörgős, és az Avalanche letette a nagyesküt, hogy ezúttal bugok sem lesznek. Úgy legyen. A srácoknak van még idejük csiszolgatni a játékot, mert a megjelenés csak jövő tavasszal várható. A trailer Panau városába kalauzol el bennünket, ahol nem csak ellenfelek találhatóak, hanem bikinis lányok is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)