Hirdetés

Just Cause 2 - Steam nélkül nem megy

|

A Just Cause 2 is beáll a sorba, Steam nélkül nem lehet játszani PC-n.

Hirdetés

Lassan Google szerűen hódít a Valve Steamje, hiszen szinte minden jobb játék Steamworks integrációval érkezik az idén. Az Aliens vs. Predator, és a Supreme Commander 2 után a Just Cause 2 is beállt a sorba.

Igazság szerint a döntés még mindig jobb, mint a Ubisoft kalózellenes lépése, de legalábbis kevébé idegesítő. Arról már nem is szólva, hogy a Steamworksnek hála a javítások automatán települnek, és multiplayer is könnyedebb - legalábbis általában. Ennek ellenére hátulütője is van a dolognak, mert ugyebár a konkurens online boltok nem hajlandóak a Steam támogatást igénylő Just Cause 2 árusítására.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)