Hirdetés

Just Cause 2 - Tölthető a demó

|

Megjelent, tölthető és nyúzható a svédországi Avalanche Studios akciójátékának próbaverziója.

Hirdetés

Megannyi halasztás után lassan elnyeri végleges formáját a Square Enix kiadásában megjelenő Just Cause 2.



Rico Rodriguez CIA-ügynök legújabb kalandja a fiktív déltengeri szigetvilág, Panau diktátorának megdöntését tűzi ki célul. A játékmenet változatlanul az irreális, önmagukat komolyan nem vevő akciófilmeket idézi, ám ezúttal a kedvelt siklóernyő mellett egy csáklyával is kiegészül Rodriguez ügynök kelléktára.
Egyebek mellett az új játékszert is élesben tesztelhetitek le a Just Cause 2 grandiózus demójában. A Lauta-i Lama sivatag 35 négyzetkilomáteres homokozójában városokat, falvakat, katonai létesítményeket egyaránt megtalálunk.



Az 1,1 GB-ra hízott demót a következő linkek alatt találjátok: Steam, AtomicGamer, ComputerGames.ro, FanGaming, FileFront, Gamer's Hell, WorthPlaying

Ne feledjétek, a Just Cause 2 (és persze a demó is) nem fut Windows XP alatt, valamint legalább DirectX 10-es videókártyát igényel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)