Hirdetés

Just Cause 2 - Bajban a sziget

|

Miközben el vagyunk foglalva a repülőről autóra, autóról repülőre, és mindenféle járműről másféle járművekre való ugrálással, addig elfelejtjük a játék alapkonfliktusát.

Hirdetés

A sziget bajban van, és ezt nekünk kell megoldani. Szerencsére nem vagyunk egyedül, viszont legtöbbször mégis magunkra leszünk hagyva, hogy egyedül verekedjük át magunkat dühös katonák seregein, akik a sziget zsarnokát próbálják védeni, jobb esetben kevés sikerrel.

Már tudjuk, hogy a Just Cause 2-ben ugrálhatunk, robbantgathatunk, és hasonló, felettébb élvezetes dolgokat csinálhatunk, de a cél, amiért ezeket csináljuk, kissé feledésbe merült. Célunk az, hogy kiírtsuk a szigeten uralkodó kövér fószert, és tönkretegyük, amit aljas módon elért. A Just Cause 2 esélyes lesz a jövő év játéka címre, reméljük nagyon, hogy nem rontják el. Az én polcomon biztos ott lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)