Hirdetés

Just Cause 3 - hopp, egy Marvel easter egg (videó)

|

Szeretjük, amikor egy sandbox játékban vándorolva ilyen érdekességekbe botlunk. Ezúttal egy ismerős fegyver bukkant fel.

Hirdetés

Egy érdekes meglepetésre lelt az Arekkz Gaming YouTube csatorna készítője. A Just Cause 3 hegyeit járva egy ismerős tárgyba botlott a Grande Pastura régióban: egy kráterben ott pihen a Mjölnir, a fegyver, amit csak az arra méltóak emelhetnek fel.

A Thor történetet szerint a Mjolnir a Földre került, amikor Thor apja, Odin kiátkozta őt Asgardból. Apuka varázslata miatt csak az arra érdemes használhatja Thor erejét, és Rico nem tűnik arra érdemesnek: a Just Cause 3 világában felbukkant kalapácsot egyszerűen nem lehet megmozdítani sehogy. Ezt még kirobbantani sem lehet a talajból.

Ti belefutottatok már valami hasonló érdekességbe a kalandjaitok során?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)