Hirdetés

Just Cause 3 - kicsoda is ez a Rico? (videó)

|

Az Avalanche Software egy videósorozatot indított, amelyben bemutatják a Just Cause 3 legfontosabb részleteit. Az első fejezet középpontjába Rico, a játék főhőse került.

Hirdetés

Miközben maga az Avalanche is elismeri, hogy a Just Cause 3-nak nem lesz komoly sztorija (a játékot azért ne ítéljétek meg ennyiről, inkább olvassátok el a róla szóló cikkünket a 2015/07-es Gamestarban), ez nem jelenti azt, hogy a főszereplőt, Rico-t se vennék komolyan, sőt. 

A csapat elindította a Just Cause 3 videósorozatát, amelynek első része rögtön a széria fenegyerekével, Rico Rodriguezzel foglalkozik, aki a játék igazgatója, Roland Lesterlin szerint öregebb és hegesebb a Panau és San Esperito szigeteken eltöltött évek miatt. A fejlesztők mesélnek arról, hogy mit gondolnak a karakterről, a képességeiről, a múltjáról, a hátteréről és a Just Cause 3 világában betöltött helyéről, de mesélés közben azt is megmutatják, hogyan jutott el a robbanások koronázatlan királya a tervezőasztaltól a játékig: 

A Just Cause 3 megjelenés dátuma december elseje, a támogatott platformok a PC, PS4 és Xbox One.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)