Hirdetés

Just Cause 3 - ezt tudja az Avalanche Engine (videó)

|

A Just Cause 3 megjelenése előtt az Avalanche Studios még kiadta a játék utolsó fejlesztői naplóját, amely a grafikus motorra fókuszál.

Hirdetés

Pontosan egy hét múlva jelenik meg a Just Cause 3, amelyben Rico Rodriguez hazatér szülővárosába és rádöbben, hogy a világuralomra törő Di Ravello tábornok a békés szigetet a káoszba taszította, ezért rajta áll, hogy felszabadítsa hazáját, útja pedig rengeteg robbantáson, romboláson és őrült akción keresztül vezet. Egy ezer négyzetkilométeres, teljesen bejárható játszótérhez azonban megfelelő alapok is kellenek, például egy megbízható grafikus motor. 

Miután ismertette velünk a gépigényt, az Avalanche Studios fellőtte a Just Cause 3 utolsó fejlesztői videóját is, amelyben a saját fejlesztésű grafikus motorjukról, az Avalanche Engine-ről beszélnek az illetékesek, valamint szóba kerülnek olyan harmadik féltől származó eszközök is, mint a Havok Destruction, amikkel olyan módon valósíthatták meg az elképzelt világot, ami lehetetlen lett volna a Just Cause 2 esetében, a múltgenerációs rendszerekkel: 

A Just Cause 3 megjelenése tehát december elsején várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Láttátok már, hogy 4K-ban, ultrán milyen csodálatos a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)