Hirdetés

Just Cause 3 - földön, vízen és a levegőben is pusztíthatunk az új DLC-kben (videó)

|

A megszokott modern fegyverek és járművek után egészen futurisztikus cuccok kerülnek be a Just Cause 3-ba a nyárig érkező DLC-kkel.

Hirdetés

Nem túl meglepő módon nem marad DLC-csomagok nélkül a Just Cause 3 sem, az érkező csomagokban pedig három kisebb futurisztikus kaland vár majd. Ezek még a nyárig megjelennek és a három csomag egyben is kapható lesz az árulkodó nevű Air, Land and Sea Expansion Passben.

A három kaland közül az első a Skyfortress nevű DLC lesz, amiben egy méretes lebegő erődről támadják meg Medici szigetét, felfegyverzett drónok hadát Ricóra uszítva. Szerencsére hősünk sem marad új kütyük nélkül, az eddig is mókás dolgokra képes arzenál mellé megkapjuk a Bavarium Wing Suitot, amire néhány gépágyú és egy célkövető rakéta is került, de az új játékszereink közé bekerül egy futurisztikus rohampuska és a személyes védelmünkért felelős Eviction drón is.

Az Air, Land and Sea második DLC-je a Land Mech Assault címet kapta, amiből viszonylag könnyen rájöhetünk, hogy milyen járművet fogunk benne vezetni, viszont az már komoly meglepetés, hogy ezen egy Gravity Gun is megtalálható. Ezzel kedvünkre dobálhatunk nagyobb tárgyakat, akár a Just Cause 3 alapjátékban is. A csomag utolsó darabja a Bavarium Sea Heist lesz, viszont erről a címén kívül egyelőre semmit nem tudunk.

Nektek hogy tetszik az új DLC-k futurisztikus témája?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)