Hirdetés

Just Cause 3 - a Square beregisztrálta a domaint!

|

Újabb jelek mutatnak arra, hogy a Just Cause széria bizony hamarosan új epizóddal bővül.

Hirdetés

Bár már 3 évvel ezelőtt is voltak arra utaló jelek, hogy a játék hamarosan megjelenik, nem sok változás történt a Just Cause 3 háza táján. Persze az Avalanche-nak van most elég baja a Mad Max és a Disney Infinity játékok fejlesztésével, de úgy tűnik valami mégis készül a háttérben.

Superannuation vette észre a héten, hogy a Square Enix bizony bejegyeztette a justcause3game.com webcímet, és valószínűsíthető, hogy nem egy az Én Pici Pónim Online weboldalának igyekeztek helyet foglalni. Ettől függetlenül a domain még nem jelent biztos bejelentést, hiszen a stúdió még 2012-ben beregisztrálta a Just Cause 4 domainjét. Remélhetőleg az E3-on kiderül, hogy mi ez a nagy titkolózás.

A Square Enix egyébként talajvízként törhet fel, köszönhetően a jelenleg fejlesztés alatt álló új Hitman epizódnak, a készülő Deus Ex: Mankind Divided projektnek valamint a sokak által várt új Sleeping Dogsnak.

Ti melyik Square Enix játékot várjátok a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)