Hirdetés

Just Cause 3 - kreatív a Season Pass

|

Idő előtt tudtuk meg, mit kínál a Just Cause 3 Expansion Pass, és ezzel együtt azt, hogy mit tartalmaznak majd a DLC-k.

Hirdetés

Tökéletes karácsonyi ajándék lesz majd a Just Cause 3, ami az őszi szezon végén, december 1-jén jelenik meg - addig viszont egyelőre más játékok vonják el a figyelmünket.

Azért érdemes ezt is felírni a listára, nincs még egy olyan játék, amiben ennyire badass módon lehet majd elpusztítani egy sziget minden létesítményét. Többtíz órányi szórakozást várunk tőle, és a Square Enix gondoskodik róla, hogy ha már mindent tönkretettünk, minden felszabadítottunk, akkor se szorítkozzunk saját és mások rekordjainak döntögetésére. Hivatalos bejelentés még nem történt, de a Steamre a vártnál korábban felkerült az Air, Land and Sea Expansion Pass, ami három DLC-t foglal magába. Bár ezt nem tudjuk biztosra, a DLC-k egyike jó eséllyel földi, a másik vízi, a harmadik pedig légi újdonságokat hoz.

A leírásból annyi derült ki, hogy új, akciódús (mégis milyen) küldetések, új ellenféltípusok, fegyverek, kütyük és egyedi járművek jönnek, amik "átalakítják a Just Cause 3 világát". Az Expansion Pass vásárlói 7 nappal előbb játszhatnak mindegyikkel, és egy-egy wingsuit, valamint ejtőernyő skint is kapnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)