Hirdetés

Just Cause 3 - megtörtént a leleplezés, jön az első gameplay

|

Az Avalanche tegnap bemutatta a Mad Max gameplay trailerét, és azt hittük, a Just Cause 3 trailer is megjön a nap folyamán. Nem jött, de tudjuk, mikor fog.

Hirdetés

A Mad Max gameplay trailert egy kicsit könnyebben adta a fejlesztőcsapat, azért sem retweetelni, sem bekövetni nem kellett semmit és senkit.

A Just Cause 3 trailer kapcsán viszont kampány indult. A „propagandaposzter letépéséhez” retweetelni és követni kellett a Just Cause twitter oldalát, s miután egyre több darab szakadt le, percekkel ezelőtt végül a mögötte lévő teaser minden részletét feltárták előttünk.

Az egyik ilyen, semmiképp nem elhanyagolható részlet volt, hogy a Just Cause 3 gameplay trailer nem ma, hanem április 28-án, kedden lesz látható. A képek alapján tudjuk, hogy a játék szebb és virágosabb lesz, de kíváncsiak vagyunk, mi más változik még. Nézzetek vissza mindenképp.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)