Hirdetés

Just Cause 3 - megjelent a többjátékos mod teljes változata

|

A Just Cause 3 hivatalos multiplayer modját már hónapok óta kipróbálhatjuk, mostanra viszont elkészült az 1.0-ás változat is.

Hirdetés

Ugyan az alapvetően singleplayer élménynek tervezett Just Cause 3-hoz többjátékos módot adó mod készítői már 2016 elején úgy gondolták, majdnem kész vannak a munkával, alaposan elhúzódott a fejlesztés. Az időközben hivatalos moddá változó kiegészítés decemberben lépett bétaállapotba, most pedig végre megjelent teljes pompájában.

Hirdetés

Az eltelt idő alatt viszont sikerült a lehető legalacsonyabbra csökkenteniük a játékosok közötti lagot, ami elég fontos a projekt szempontjából. Emellett a Just Cause 3 Multiplayer készítői azt ígérik, egyszerre akár több száz játékos is csatlakozhat egy-egy szerverhez, továbbá hogy a szabadon folyó rombolás, lövöldözés, versenyzés és egyéb trükkök mellett jobban meg is tervezhetjük, mit szeretnénk csinálni. A hivatalos modban ugyanis saját játékmódokat is kitalálhatunk, ami még jobban meghosszabbíthatja a játék élettartamát. Mindebből az alábbi trailerben kaphattok egy kis ízelítőt, ha pedig tetszik, a modot egyszerűen a Steam Workshopon keresztül tudjátok letölteni.

Van köztetek, akit a többjátékos mod győzött meg, hogy érdemes beszereznie a Just Cause 3-at?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)