Hirdetés

Just Cause 3 - ha unatkozol, jengázz konténerekkel

|

A Just Cause 3-ban rengeteg a tennivaló, de aki mindennel végzett és elég kreatív, a 100% elérése után sem fog unatkozni.

Hirdetés

Ha a Just Cause 3 fő küldetéseivel végeztünk, felszabadíthatjuk a maradék területeket. Ha azok is megvannak, összegyűjthetjük a gyűjtögetnivalókat, megcsinálhatjuk a kihívásokat, beszerezhetjük azokat a járműveket, amiket addig még nem sikerült. Az is opció, hogy nem csinálunk semmit.

Aztán persze bármikor kifeszíthetjük Medici polgárait két épület közé, hogy csúzlizzunk velük, vagy mint az esküvői autóknál a konzervdobozokat, az autó után köthetjük és húzhatjuk őket. Aki viszont ennél is kreatívabb (és türelmesebb), rengeteg más elfoglaltságot találhat. Egy teamcream nevű youtuber úgy döntött, egymásra pakol néhány konténert, és jengázni fog. Ehhez a konténereken túl csak egy helikopterre és a Rico grappling hookjából kilőhető kötelekre volt szüksége. Egész sokáig eljátszogatott, mígnem végül bekövetkezett az elkerülhetetlen. 

És ti mivel ütitek el az időt a Just Cause 3-ban, amikor nem valami kötelező feladatot csináltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)