Hirdetés

Just Cause 3 és Mad Max - gameplay videó még ma?

|

Ügyesen aktivizálja a Just Cause 3 rajongókat az Avalanche: már csak alig néhány Twitter-követő kell, hogy leleplezzenek valamit, ami alighanem a játék első gameplay trailere lesz. Mad Max bejelentésre is számíthatunk.

Hirdetés

Csütörtök van, és ha aktívan követitek a GSO-t, láthatjátok, hogy ez mindig egy izgalmas nap. Egy bejelentésen már túlvagyunk, de délután még több jöhet.

Az Avalanche Studios két fronton támad: egyrészt tegnap elindítottak egy kampányt, melynek végén várhatóan leleplezik a Just Cause 3 játékmenetét, másrészt tweeteltek egyet-kettőt a Mad Max játék csatornájára is. Jelen pillanatban előbbi az érdekesebb, ugyanis 500 retweet után mutattak egy szeletet a videóból, de 1000 retweet és összesen 10000 követő kell ahhoz, hogy elérjük a következő szintet, ami jó eséllyel a tényleges bemutató lesz. Előbbit sikerült teljesíteni, utóbbihoz pedig már nagyon közel járunk, alig több, mint 200 követőre van szükség.

Eközben a Mad Max csatornáján az alábbi üzenetek jelentek meg:

Mit gondoltok, mi lesz ezeknek a vége?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)