Hirdetés

Just Cause 3 - felbukkant egy új multiplayer mod

|

Bár a korábbi projekt leállt, most egy új született: a Nanos Just Cause 3 Multiplayer már béta változatban van.

Hirdetés

A JC2MP mod készítői anno hamar, az Avalanche Studios teljes támogatásával láttak neki a Just Cause 3 többjátékos modjának elkészítéséhez, azonban miután a csapat vezetője munkát kapott a stúdiónál, a projektet lelőtték. Okkal gondoltuk azt, hogy azért, mert készül a hivatalos többjátékos mód, de ez most már közel sem biztos.

A hivatalos Just Cause facebook oldal is megosztotta a Nanos Just Cause 3 Multiplayer mod béta indulásának hírét. A készítők azt tervezik, hogy január-február környékére már a végleges változattal is meglesznek, azonban előbb tesztelni kell, hogy minden működik-e. A béta fájlokat tegnap akarták kiadni, viszont valami adminisztratív hiba lépett fel, ami miatt halasztani kellett a megjelenést. Ha kiadják őket, bárki készíthet saját szervert, sőt, saját játékmódokat is. Érdemes figyelni a hivatalos honlapot, ha szeretnétek másokkal együtt játszani a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)