Hirdetés

Just Cause 3 - mostantól még gyorsabban tölt

|

Frissítés érkezett a Just Cause 3 mindhárom változatához, mely egyrészt felkészít minket a DLC-k érkezésére, másrészt fontos javításokat tartalmaz.

Hirdetés

Az Expansion Pass vásárlóknak mától, a többieknek jövő héttől lesz elérhető a Just Cause 3 első kiegészítője, a Sky Fortress, amiben egy a levegőben lévő bázist kell elpusztítanunk, akár rakétavetős, jetpackes wingsuitunkat használva. Elég badass.

A napokban megjelent PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is a legújabb frissítés, mely több nagy hibát gyógyít. A legfontosabb, hogy a játék még gyorsabban tölt, mint eddig, a töltőképernyőkön 20-50%-kal kevesebb időt kell eltöltenünk. Ezentúl kevesebbszer fog összeomlani memóriaszivárgás miatt, valamint ritkábbak lesznek az akadozások is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)