Hirdetés

Aranylemezre került a Just Cause 4

|

Rico Rodriguez biztosan nem fog késni, ugyanis a játék bearanyozódott, az Avalanche Studios befejezte a fejlesztést.

Hirdetés

A Just Cause 4 egy hatalmas és gyönyörű játszótérrel, izgalmasnak ígérkező sztorival és őrületes lehetőségekkel érkezik, de az egészben az a legjobb, hogy már biztosan megkapjuk akkor, amikor ígérték. 

Hirdetés

A játék hivatalos Twitter oldala kürtölte világgá egy lelkes posztban, hogy a legújabb Just Cause végre aranylemezre került, ez pedig nem valósulhatott volna meg a svéd Avalanche fejlesztőinek áldásos munkája nélkül: 

Így már semmi sem akadályozhatja meg a Just Cause 4-et abban, hogy december 4-én megjelenjen a főbb platformokra és a készítők szerint az eddigi legambiciózusabb kalanddá váljon a széria történelmében. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)