Hirdetés

Just Cause 4 - ez a világ, amit szétrobbanthatsz

|

Az Avalanche homokozója egy csodálatos és változatos világ, amiben megannyi növény és állat éldegél. Persze mindez csak azért létezik, hogy legyen mit az égbe repíteni.

Hirdetés

Az Avalanche Studio és a Square Enix elindították Spotlight című videó sorozatukat, melyben lépésről lépésre mutatják be a Just Cause 4 erényeit. Mivel egy nyílt világú akciójátékról van szó, az első téma maga a nyílt világ volt.

Hirdetés

A kicsivel kevesebb mint 8 perces szösszenet végigrohan a játék hatalmas területén és bemutatja annak különböző részleteit. A fejlesztők szerint a Just Cause 4 világa lesz a legváltozatosabb homokozó, amit eddig valaha összeraktak, és az itt látottak alapján nem tűnik úgy, hogy blöffölnének.

A Just Cause 4 megjelenés december 4-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik eddig a hangulata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)