Hirdetés

Just Cause 4 - légdeszkával repkedhetünk a Danger Rising DLC-ben

|

Sok újdonságot, köztük egy futurisztikus járgányt is hoz a hamarosan érkező tartalmi csomag, ami a Vissza a jövőbe fanoknak lehet főképp kellemes móka.

Hirdetés

Hiába sikeredett pörgősre és akciódúsra, a negyedik Just Cause nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, elég középszerű játék lett, erről Paca írt nektek itt nálunk bővebben a játék megjelenésekor. A fejlesztők azért igyekeztek izgalmasabbá tenni a kalandot az Expansion Pass segítségével, aminek utolsó darabja még a nyáron elérhetővé válik.

Hirdetés

A pakk első DLC-jében a játék főhőse, Rico démonokkal küzdött, míg a másodikban fegyverekkel felszerelt járgányokat vezetett egy egészen hajmeresztő kaland során. A harmadik, egyben utolsó kiegészítés a Danger Rising címet kapta, és az Agency ellen fogunk harcolni benne, mivel főhősünk megtudja, hogy a szervezet korábban meg akarta ölni őt. Összesen nyolc új missziót kapunk, emellett természetesen bekerülnek még vadonatúj járművek és fegyverek is. Továbbá kapunk még egy menő légdeszkát is, így stílusosan száguldozhatunk, miközben darabokra lőjük ellenfeleinket. Videón is megcsodálható az élmény:

A Just Cause 4: Danger Rising augusztus 29-én jelenik meg.y tetszik? Ti megveszitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)