Hirdetés

Just Cause 4 - pusztítást és kaszkadőrmutatványokat hoz a Dare Devils of Destruction DLC

|

A Twisted Metal és a Trackmania elegyének ígérkezik a Just Cause 4 újdonsága.

Hirdetés

Nem a Just Cause 4 lett a széria legerősebb része, minden tekintetben komoly visszalépés volt az előző részhez képest, és az újdonságai elfértek volna egy nagyobb DLC-ben is. Az Avalanche Studios azonban nem adja fel és új tartalmakkal igyekszik meghozni a kedvet Rico Rodriguez legutóbbi kalandjához. 

Hirdetés

A Just Cause 4: Dare Devils of Destruction április 30-án érkezik meg azokra a platformokra, amikre az alapjáték is megjelent, és őrült száguldást, pörgős zúzást, brutális rombolást hoz magával. Az új küldetések teljesítésével 16 vadonatúj, teljesen felfegyverzett verda kormánya mögé pattanhatunk be, és így élhetjük át a minden eddiginél nagyobb pusztítást. Három, halálos kihívást jelentő módban (Survival, Run, Rampage), 15, robbanásig feszült misszióban tehetjük próbára a képességeinket, így többek között tüzes karikán keresztül, extrém időjárásban és aknákon át is trükközhetünk. 

A Gold Edition tulajai hét nappal korábban kezdhetik meg az ámokfutást. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)