Hirdetés

Just Cause 4 - a legújabb trailer részletesen bemutatja a játékot

|

Közel 5 perces videót kaptunk az Avalanche Studios hamarosan érkező alkotásáról, ami ismét rengeteg izgalmat ígér.

Hirdetés

Nemsokára visszatér a Just Cause széria jól ismert főhőse, Rico Rodriguez, hogy újból rendet tegyen a rosszfiúk között, és felrobbantson néhány dolgot. Egy vadonatúj kedvcsinálóból pedig most megtudhatjuk, milyen kalandokra számíthatunk a sorozat negyedik felvonásában.

Hirdetés

Valószínűleg ritkán fogunk unatkozni majd a Just Cause 4-ben, ugyanis mindig akad majd valami, amit darabokra robbanthatunk, vagy néhány nem túl barátságos arc, akikkel elbánhatunk. A játék óriási nyitott világát pedig nem csak a földön, hanem vízen és a levegőben is bejárhatjuk, és bizony elég változatos területeket fogunk majd bejárni.

Ha kíváncsiak vagytok még több érdekes részletre a játékkal kapcsolatban, akkor lessetek bele a nemrég kiadott trailerbe, amiből minden fontosabb tudnivaló kiderül.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)