Hirdetés

Just Cause 4 - felkészültetek 20 perc játékmenetre?

|

A Square Enix friss, vágatlan videóval lepte meg a rajongókat, lehet lubickolni a féktelen pusztításban.

Hirdetés

A pár hónap múlva megjelenő Just Cause 4-gyel kapcsolatban folyamatosan érkeznek a hangulatos trailerek, de hosszabb gameplay videót ezidáig nem kaptunk. Most az Avalanche Studios pótolta a hiányt.

Hirdetés

A közel 20 perces játékmenet vágatlan formában adja vissza a játékot, viszont természetesen még nem a kész terméket láthatjuk mozgás közben. A gameplay-t néhány hete vetítették a PAX West rendezvényen, de a szerencsés újságírók után ezúttal már bárki megcsodálhatja mozgás közben a Just Cause 4-et és a sokat emlegetett Apex grafikai motort. Nézzétek meg ti is alább:

A Just Cause 4 még idén december 4-én fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Nektek hogy tetszik a játékmenet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)